The Naiv Girl

You got her blinden,
of a beauty the eye can not see.
You reminden,
of how happy a girl can be.

Telling her she is special,
like a rose in the driest desert.
Speaking of the future,
with her always by your side.

But you didnt mension,
It all was just a lie...

/Stina



/Stina


26/12

Som jag njuter efter årets julafton!
Det som jag har märkt utav de nya sakerna är bl.a. mitt skitstora täcke som är mycket större än sängen, och sängen är 190 tror jag. Nya sängkläder, mysiga filtar, kuddar, morgonrocken...
Natten som var så trodde jag att det skulle flyga in trädgårdsmöbler genom fönstret för det blåste som fan, tror ingen missade det. Täcket gjorde susen när man bollade sig in där.

Nu blir det mys och vila inför halkbanan i morgon.. Är dock så jäkla drygt att jag inte ens varit i Östhammar, vet inte hur man tar sig dit. Så min önskan till tomten om han är kvar någonstans här i krokarna är att ge mig en gps eller nåt.





bror och jag för ett tag sedan

/Emma

Dopparedan

Tipp tapp tipp tapp, Stina kan inte sova i natt.

Nej det är inte för att jag är nervös! Jag är bara inte trött.. som vanligt. Men sova är endå överskattat så skit i det! GOOOOOD JUUUUUL på er alla!

För mig är den bästa presenten med julen att min familj är samlad. Syster min bor i Stockholm, jag i Gävle och föräldrarna i Uppsala. Så en samlad familjen Åhlander hör inte till vardagen nu mer.

Vi firar inte så stort. Kusinerna från mammas sida och mormor och morfar kommer över på lunch vid tolv. Vi äter gott och skrattar gott tills alla börjar röra sig hemmåt vid fem-tiden.

Sen är det bara vi fyra i Åhlander kvar hemma hos oss och då har vi en ganska udda traddition. Så långt jag kan minnas har vi alltid börjat bråka runt 6-7 på kvällen. Det är alltid om något helt oväsentligt som slutar med att alla går till varsit rum i huset och grinar.

Efter att vi gråtit och skrikit på varandra ett tag kramas vi om i köket och skrattar åt varandra. Sen är det glöggmys, paketöppning, spel, film, sprit och skitsnack resten av kvällen.

Låter kanske som vilken jul som helst hos en svenska familj. Vad vet jag? Jag har ju aldrig varit på någon annans julfirande. För mig är detta den bästa dagen på året, då jag får vara med dom tre personerna jag älskar mest i hela världen!



/Stina


Ett steg fram två steg bak

Men vad gör det att livet kanske skiter sig lite här och var? Det är ju jul! Eller?

Nej någon julstämning har jag då inte fått. Men kanske lyckas få det i morgon när det blir till att julhandla med min kära mor. Ska se till att få med mig något fint som jag kan bära på Thoréns julavslutning, eftersom man då ska stå på scen och lyckas få till en vacker stämma. Det är ju tur att man har en grym musiker bredvid sig som kan rädda ens tabbar! 

Har bowlat med mamma och pappa i kväll. Altså snacka om att jag blev imponerad av mammas bowling-skills!
Hon trippade fram med skuttande myrsteg fram till banan (Alltid övertramp). Sen gör hon någon typ av Flintstone manöver med klotet varje gång. Men den bruden fick strike på strike på strike! Ja hon vann över både pappa och mig!

Nu blir det film i väntan på sömn!

God natt. Hoppas ni slipper mardrömmar nu!







7/12 2011

Nu för tiden märker jag inte att det snöar förrän jag ser den animerade bakrunden på Gmail som ändrar sig efter vädret, eller när jag stoppat i linserna och kollar ut genom fönstret. Hade det varit den 5e idag så hade jag läst om snövädret mer än 30 ggr på facebook som om jag vore knäpp och inte fattat det efter första personen som skrev det.

Har redan märkt av skillnaden utan facebook, jag slipper nu se vad alla andra gör och kan fokusera på mitt eget. Och mycket mer tid får man faktiskt, för det är på face man brukar kunna fastna när man ändå sitter med datan om dagarna. Först muttrade man över att folk inte uppdaterar någonting, och efter ett tag blev man sur för att alla uppdaterar stup i sekunden!.. rena beroendet

Jag var precis med i en tävling där det var lite udda frågor, bland annat en fråga om vad jag skulle göra med pengarna om jag vann 1 miljon. Och det skulle nog vara på ett hus. perfekt...

Nej nu ska jag göra en superfrukost och sedan plugga!


/Emma

5/12 2011

Ni som vill ta kontakt med mig får göra det via röksignaler, papper & penna eller walkie talkie. Jag har aldrig tyckt om Facebook. Så nu ligger mitt fb-konto nergrävt och igenspikat i en låda under en skitstor sten. Jag har aldrig gillat att blotta mitt liv på bloggen heller men mina mest privata rader ligger på en annan sida med lösen på. bara jag som har tillgång till den och det tycker jag kan vara riktigt skönt.

Nu ska jag jaga livskvalité! ;)


Hoppas på en skitkul och fartfylld vinter!
/Emma

1/12 Öppnar lucka ett ;)

Äntligen hemma igen.

Vi i klassen kommit en bit med studentfixet, dock funderar jag om jag ska åka på uppsalas studentkryssning. Tråkigt, men kanske blir tvungen om det ska bli något körkort på lovet ;)

Nu blir det kaffe så att jag kvicknar till för en shoppingtur på M&M ;-) Sedan ska jag mysa mig ner i sängen och släcka tidigt. Är fruktansvärt trött!

Är så grymt orolig över en vän som nu ligger på sjukhus, har ingen aning om hur det är med han... och det känns ju i magen. och jag hoppas, hoppas verkligen att det blir bra


/Emma

RSS 2.0