There is no place like home

Uppsala är mitt rätta hem. Kom ganska nyligen hem till Ingvarsgatan. Ska stanna här i ett par dagar, vet inte exakt hur länge men kommer troligtvis till Gävle igen på torsdag. I gävle är min kyl tom och kontot innehåller ca 100 kr så känns bra att man kommer kunna äta ordentligt i ett par dar.

Jag ska hem till Filip i kväll om det inte blir för sent. Saknar han så! Annars ska jag bara vara hemma och umgås med far min!

Nu ska ja äta upp min oxfilé. Adios!



/Stina


Inför maskeraden i helgen..

Har suttit i 3-4 timmar och letat efter en utstyrsel till årets maskerad på lördag.
Det är skitsvårt, jag visste hur jag ville ha det men det uppstod en del problem på vägen. Blir tokig om nåt skulle vara helt annorlunda än vad som visas på bilderna nu... men kul ska vi ha ändå :-)
Det var tur att jag kom på i sista stund när jag skulle beställa färgade linser att jag behöver med styrkor! då blev det mycket dyrare så struntade i dem.

Nu blir det bums i säng o sedan komma fram till när jag ska orka åka in och köpa jacka, osv.

Fick föresten hem en bikini som jag beställde förra veckan, men nederdelen var för liten så den fick åka tillbaka... Det var ju typiskt.
/Emma

En bättre söndag

Sov ut i morse innan jag begav mig till J för lite FIFA. Vi båda underskattade mina skills i TV-spel. Han fick verkligen kämpa för att vinna!

Lite senare gick vi hem till mig och lagade en storslagen middag! Med andra ord har jag haft en helmysig söndag!

Nu är jag sjukt trött och hoppas på att få somna tidigt i kväll. I morgon blir det Uppsala för min del =)

Natti natti!



/Stina

Mörkt!!

Trodde aldrig att jag skulle behöva sätta på mig farfars ingådda verkstadsmössa, men om man tappar bort sin egen så får de lov att vara så. den ligger väl hemma hos pappa får jag hoppas..

Nu ska jag ut på promenix med farmor, därav den snygga utstyrseln ;)


/Emma

Nu har Emma vaknat igen

Nu känner jag mig skapligt utvilad efter fredags! huua! och igår låg jag i koma men ganska sent så åker jag hem till farmor & farfar så man sig fick lite sällskap. vilket resulterade i att hänga med farfar framför tvn med full volym, och endå ska han prata med mig så vi får sitta och skrika åt varann...

Nu har jag kommit underfund med att det är en veckas ledighet framöver som gäller, och jag har inte planerat någonting alls. Men en dag ska jag i alla fall in och köpa en ny vinterjacka eftersom min har blivit helt förstörd efter tvätten...... så j*vla sur

Jag & farfar
Random bilder på mig & stina

/Emma

Partyhatten på hyllan

Partyeliten tog sig till Hedesunda i går på fest. Jag, Emma, Jennie och tre till förade hos Emma innan vi fortsatte hos Ronny. Summan av kvällen var lyckad. Fick mig många skratt och skador! Dock önskar jag att man hade somnat graciösare!

i morse vaknade jag sliten och smått berusad i Jimmys soffa. Sätter mig upp och ser Emma inlindad i en filt på mattan. Vi lyckas vakna till liv och får skjuss hem till Emma. Vi åt mat och kollade på idol tills jag blev nykter nog att ta bussen hem till Gävle.

Har i stort sätt sovit hela dagen och ska snart ta mig till tempo för att köpa lite lördagsmys. Lägger partyhatten på hyllan i kväll. Ska mysa ner mig under täcket i soffan med Nikki och lite godis.

Me and my partner in crime i går



/Stina

Att man inte har kört nåt sen i våras är en sak..

men när man ska köra nu i vinter o stövlarna är leriga, då är det illa illa illa. När jag varit hos far lite och gjort vad jag vill så insåg jag att jag tappat taget helt om mina intressen. Så fort jag fick en ledig dag och jag hade full tillgång till min cross och stereo och allting så vart jag så jäkla glad. Det är så tråkigt att skolan, sjukdomar, pengar och körkort ska förstöra så mycket. Tiden är boven till allting...



Det blir en dag full av plugg idag och sedan fara hem till Söderfors igen. I morgon blir det oktoberfest hemma hos mig Punkt.
:)

/Emma

Braaaap brap

En ledig dag!
Är hemma själv hos pappa dessutom så drog fram crossen o testa om han starta. Det gjorde han så jag drog en liten lov här i skogen.. Finns mycket lust som inte kommer till skott!

Dessutom är ja så jävla laddad inför helgen...



/Emma

To party with these girls ... It's incredible! In Alanya .... something i wish i did right now ;)

sjukt som man vill tillbaka, med samma härliga gäng


Ser lite varmt o svettigt ut, och de vare!

/Emma

Fail

Efter att kakorna tog slut och lägenheten blivit grundstädat, kunde jag inte längre hålla mig borta från facebook. Ett dygn utan var jag i alla fall. Haha fail! Men men tanken var god.

Är i skolan nu. Slutar om ca 1 timme. Ska hem till Nikki en snabbis då sen ska jag följa med Sophia till Valbo.

I kväll ska Jimmy få sova hos mig eftersom han för tillfället är hemlös. Självklart ställer man upp, som den goda människan man är! Han skulle betala i godis sa han, så det blir en bra deal!

Gick in på min gamla blogg och för exakt ett år sedan såg jag ut så här



/Stina



Hej hej på er!

Jag tror att Stina har börjat lägga ner nu igen? Minst en om dagen har vi sagt! ;)

Jag kan dampa ihjäl mig på min svarta vinterjacka! Tvättade den förra vintern och efter det så blev den skapligt förstörd, man blir tjock och ful i den. känner mig lika förbannad som när pappa eller nån lämnade mig i bilbarnstolen när jag var liten för att jag sov, men sedan när jag vakna så fick jag inte upp bältet så jag kunde komma ut! helt tokig blir jag.


Jag är en sån som gör pinsamma misstag hela tiden. Som när jag ska ta upp datorladdaren ur väskan så följer det nästan alltid med de mest pinsammaste sakerna upp som t.ex. trosor och annat gött ;-) vad gör man åt det? äsh jag är van säger jag.
Som när Adam skulle flytta på min väska ur en soffa, så hällar han allt upp och ner och håller på och dör för att det ligger tamponger och allt möjligt där. kul!

/Emma

Slappt...

En lektion idag, 2 inställda i morgon, ingen på onsdag... torsdagen är däremot full, 1 på fredag.
Bara tacka o ta emot!
Stina, om du tänkt göra något på fredag så de blir ändrade planer.. Vi ska till Harrys ;-)

Bilder som aldrig kom upp!
/Emma

Boooom!



/Emma

Facebook raderat

Trodde aldrig att det kunde kännas så här bra av att ta bort min facebook. Anlednignen till att jag tog bort mitt facebookkonto var för att det helt enkelt har tagit över mitt liv. Man är konstant tillgänglig och informationen man blir överröst av tar fokus från sådant som faktiskt är viktigt i livet!

Innan jag tog bort kontot så skrev jag "Bye bye facebook" på min status. Så fort folk förstod att jag faktiskt inte kommer vara tillgänglig 24/7 längre så var det flera stycken som jag aldrig annars pratar med som frågade hur dom nu ska få tag i mig? Ja man blir uppskattad när man försvinner haha (Fast nu bara från Facebook)


Im back

Har vart ute på äventyr i Häsen de senaste dagarna och idag fyller brorsan år. Jag är inte särskilt pigg ;-) varvstopp, bönder och Billy Opel, Völund Smed och mycket öl. Det har man saknat
Och igår blev bakfyllesysslan att plocka höstkantareller med pappa och Malin, kolla på Unknown 2 ggr och sedan påt' igen.

Fyllde nyss två fotoalbum med 2011-kort! La då märke till hur mycket kul jag har gjort i år... Har dock 1000 bilder till som ska sättas in.

Random

/Emma

God lördag!

Länge sen jag skrev. Tänkte uppdatera så ni vet att jag lever ;)

I går var jag på Slick. Gick dit med Fanny Jansson! Vi hade riktigt kul igår, även fast det var bra folktomt på krogen. Vi var ju världens bästa duo ändå liksom!

Slutade med att jag fanny gick hem till en kompis och jag följde med M och C till efterkrök på Brynäs.
Dock var jag så pass hungrig när vi kom dit, så jag spenderade säkert timmar i köket för att laga till en god måltid åt mig och fyllestyrerna i vardagsrummet. Dem har såklart deckat när maten äntligen blev klar!

Idag har jag haft en lugn dag. Mådde inte så bra från gårdagen.
Kvällen har jag spenderat på Interpool tillsammans med Mattias, Jimmy, Jonas och hans tjej. Gick ju inte alls så bra för mig på biljarden (Som vanligt). Men Killarna lärde mig en hel del!

Ska slå på en rulle nu. Natti Natti!

I brist på bilder så får ni se min goda lunch från i dag..



Intressesmurfarna hoppar....


Jag önskar mig trisslotter i julklapp!

Vann man några miljoner så skulle jag inte banga på att köpa något riktigt fort.
Jag har bara suttit och drömt hela kvällen, jag måste göra det jag tycker om! men det är lite svårt när man behöver hjälp och det inte finns någon hjälp att få.. eller tid!

Jag vill köra! motorcykel, cross, rally, is. Om jag bara kunde få en liten knuff med lastning och allt så skulle jag göra det så fort jag fick lite tid över. men det är inte lätt att vara liten o nätt när det gäller tunga saker ;)
Jag må säga att jag fick en ganska stor förkärlek till jetskis också när jag fick testa Marcus. Gash varför ska det va så svårt att få ihop det?



Jag sökte på skinnställ, mc ställ eller något på Google så  kom den här upp. Fattade inte först att det var en kroppsmålning. Snyggt men jag tror inte att det skyddar så mycket när det smäller ;-)

Några år gamla bilder på mig..

Varför va de så längesen? jo, pga sjukdom och tidsbirst. så jääävla irriterande

/Emma

Denna kvällskvist

Typiskt att man ska missa bussen så att jag får vänta 2½ timme extra innan man kommer fram till stan.. Det brukar jag aldrig göra. Men det gör inte mig något nu för jag hamnade i Hedesunda hemma hos farfar. Mysgubben


Blir till att plugga hårt i morgon, planera projekt och hela faderuttan.....
/Emma

Chaotic brain

Nu blev det kaos i min kropp igen, hjärnan vill inte och jag har ingen energi kvar eftersom jag har lyckats få den att försvinna på grymt onödiga saker idag. Vill komma hem, slänga mig i sängen och kunna plugga igen. Se fram emot roliga saker, men det är för mycket som kommer att hända nu framöver: Lokalfester, krogen, hemmafester, maskerader, bröllop........ Det kommer sluta med ingenting eftersom jag får korvstopp i hjärnan och plånboken :-)

Sitter i skolan nu utan datorladdaren eftersom jag glömde den hemma, så när datorn dör blir det hemfärd!.

Tycker Stina borde satsa på en storstädning? Eller;)


Åh just det! Vi såg Colombiana igår, den var helt awesome :)
/Emma

Don’t take life too seriously no one gets out alive

Ovanligt att jag inte kan sova? Emma lämna mig här själv i natt =/

Saknar en varm kropp bredvid mig i sängen som håller om en tills man somnar, och på morgonen när man vaknar kan man krypa in i personens famn igen och snooza vidare tillsammans..

God natt!



Stained-Somethin to remind you



/Stina

Äntligen fick Emma lite happiness!

Vilken överaskning jag fick när jag gick in på min mail!
Där fanns ett fint mail från ett hotell i Åre där dem var intresserad av att jag skulle jobba åt dem nästa säsong ;-) så om det krisar med jobb efter studenten så vet ni vart ni hittar mig, Yeah!

Ikväll kommer jag att lämna Stintan för att istället bosätta mig hemma igen. Men de är bara att ringa om du saknar mig så kommer jag tillbaka Haha

/Emma

Hello world

Sitter i min soffa med Emma och försöker övertala henne hur mycket hon tjänar på att göra kaffe åt oss nu. Jag har ju så ont i foten och magen så kan inte... (blink)

Måste ta mig ner på stan sen och shoppa, men är inte alls på humör. Hur kan jag inte vara sugen? 



I natt drömde jag att jag åkte snowboard. Som jag längtar till fjällen!



/Stina

Hahaha nu blir det äventyr! ;)

/ Emma & Stina

Måste bara säga som Josefina..

Oförskämt snygg video haha

/Emma

I'm awesome, You are awsome, We are so f*cking awesome

Passar på att skriva ett inlägg i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan lasta in mer smutstvätt!
Att tvätta kläder för mig är inte tråkigt eller jobbigt. Blir överlycklig när det finns en ledig tvättid i källaren. Det är jobbigare när man ser tvättkorgen stiga i höjden och man är tvungen att ta på sig sina gamla mormorstrosor för att alla andra underkläder är smutsiga. Sen känner man sig så nöjd när allt är rent och vet att man faktiskt kan få matcha Behån med trosan morgonen där på.

Innan jag gav mig in i tvättningen var jag på en löptur. Gjorde ett stopp på solariummet en kvart sen sprang jag vidare och hem. Måste bara säga; Fan vad jag är AWESOME idag!

/Stina

17/10

Todelooo!
Sitter och kollar klart på Fast Five som jag somnade ifrån igår, den är riktigt bra! Sen blir det plugg och om jag får önska så vill jag sjunga ikväll ;-).

Nikki blev helt plötsligt på myshumör. det är tur att hon finns så att man kan ha någonting att blogga om, eller? haha

/Emma

Höstmys

Tog sovmorgon idag. Who can blame me när min säng är så skön och vi inte hade några lektioner idag?
Vi var nyss ute i höstvädret och lekte. Jag älskar hösten! Det är så mysigt att ta på sig varma stickade kläder, se alla rödgula färger ute och sen kan man komma in i värmen och mysa ner sig med en varm dryck och tända ljus.

Vi passade på att ta lite fina bilder


/Stina

God kväll!

2 dagar hos stina, hur ska jag klara av det då??
Nää vi kommer ha sjukt skoj, våra planer för morgondagen kommer sluta med en skrattattack.
Nu blir det mys i soffan till Fast Five sen hopp i kojs.

Måste bara säga att Nikki är hunden med stilen ;-)

Ser ut som en smurf i mössan. hade hoppats på att den inte var så toppig ;-)

/Emma

Hagtornsgatan 026

Nu är jag hemma i Gävle igen. Emma sitter i soffan och sätter äpplet hon tuggar på i halsen för hon kollar på Partaj.

Jag har haft två otroligt mysiga dagar i stockholm. Vill egentligen stanna där för evigt! Pulsen, atmosfären och den fina miljön gör mig glad.

Vaknade kl 11 på soffan hemma hos Sara och Juha. Vi gick till Birkastan och tog en sen brunch tillsammans. Sen gick vi och satte oss på Chokladbollscafféet (Ett Café som gjort chokladbollen jämnställd) och tog en varsin latte. Sen tog ja T-banan direkt till Station och satte mig på ett tåg till Uppsala. Kunde bara stanna i Uppsala i en timme innan jag skulle vidare till gävle. Spenderade därför den timmen med världens bästa David Ulander!

Nu ska jag träffa Anna i hundhagen. Ciao!

Jag och Syrran myser framför soffan



 Den goda brunchen i dag



Vi tog en varsin rostad macka med chevré, parma, honung och pinjenötter. Godaste mackan på mycket länge!



Så avslutar jag med en blid från tåget på mig



/Stina

Dem som stoppar in en extra tomat

Ja det är ingen ovanlighet att jag, mamma och brorsan sitter och leker med maten istället för att äta den! små körsbärstomater kan man ha grymt roligt åt ;-)


Bandy

Var ut på en promenix med mamma och Pelle nyss med en kaffepaus hemma hos mormor & morfar. Det var skönt att få lite motion nu så man vaknade efter fredagen... kom hem nu och kollar med vänstra ögat på bandy match, det är ju ändå ett par Söderforsare med o spelar i saik :-) Längtar tills dem drar igång på riktigt och spolar isen här. Inget slår ju en riktigt spännande bandymatch med en kopp glögg i handen!!

Tänkte skölja av svetten nu och sedan kanske pallra mig in till Stina, skulle va mys ;-)


Vecka 41:ts söndag

Var vaken till 2 inatt så det var bara tur att jag vaknade vid 10-tiden av solen. men mitt på sommaren när det blir ljust vid 7 då blir jag bara grinig för att det är omöjligt att sova vidare.

Jag ligger och funderar på om man kanske ska gå till Wasséns igen och köpa fler ögonskuggor, det var 3 för 10:-.... Är man dumsnål eller skjuter man bara fram affären? Tror inte att jag är särskilt snål faktiskt..

Igår kom jag och tänka på att jag tycker söndagar är otroligt härliga, kanske för att det är en dag då man vilar extra mycket, eller myser extra mycket. Det är en dag då man kan ta tag i saker som man inte hunnit med eller orkat de andra dagarna i veckan. Sen så är det skönt att ladda inför en helt ny lång vecka.

bild1: Det är inte bara nackdelar med att vakna av solen. Man vaknar
o vet att det är soligt & fint ute! ;-)
Bild2: mamma gav upp att köpa nya sockor till sig själv när brorsan
växte ur sina... hahahah

/Emma

En liten tjuvtitt i mitt rum


Lite av resultatet från mitt pysslande i torsdags. Gillar den hjärtformade stenen som jag fick av min älskade bror Robert för några år sedan.
Märkte att det kanske ser lite väl somrigt ut, men det får väl vara så till tomtarna ska fram ;-)!

/Emma

Drottninggatan 08

Vaknade med spring i benen i morse. Tog på mig löparskorna direkt efter frukost och sprang intervaller med Nikki på en mils sträcka. Måste säga att jag överträffade mig själv denna morgon!
Jag packade mina saker och satte mig på tåget mot Uppsala. Mellanlandade där för att lämna över Nikki till min kära far som ställer upp som hundvakt till i morgon.
Är i stundens skrivande i Stockholm hos min syster nu. hon står och lagar lassange åt alla medans Juha och hans polare sitter och nördar NHL och FIFA. Vem sa att Killar växer upp efter 25? Nej men det är faktiskt kul med TV-spel, även om jag är kass.
Nikki i mitt knä påväg till Uppsala. Hon fyllde hela vagnen med gaser. Inte så mys!
image description
Jag efter min löptur i morse
image description

/Stina

Skumpa

Blev ändrade planer för min del igår..
kl 19 hörde en vän av sig och undrade om jag skulle med och åka limo in till krogen. Så jag hakade på
Satte mig i limon och började förfesta, halvvägs framme så frågar jag om det är Heart Break vi ska till, vilket vi absolut inte skulle. "öööem, vi är påväg till Uppsala", "jag glömde säga vart vi skulle när jag frågade om du skulle med" sa Linus. hahahha så ja det blev en liten spontan utgång igår med massor av överaskningar.

Björn är på G! sin 22- årsdag i morgon!

/Emma

Går det att shoppa i Söderfors?

Tänk att det gööör det. Hos familjen Wassén finns det en liten butik som jag var förbi alldeles nyss. Där har dem halva på halva på halva reapriset typ. Jag fick med mig allt detta hem för bara 60 spänn!+ en julklapp till lilla Thea. Så i min plånbok ekar det inte direkt i efter det.... :)

Slog till på några läppstift, för att efter att ha testat Stinas så blev jag sälv sugen
Och jag tror jag gillar det starkt!

/Emma

Mössan på!

Ja inte för att det är kallt idag utan för att jag vaknade med en förskräcklig frilla!

Igår grejade jag i mitt rum så det såg mysvänligt ut, bytte sängkläder och tog fram fina ljusstakar tills jag blev mycket nöjd. Men när mamma traskade in på mitt rum i morse säger hon "emaaaa..... har du tagit mina påslakan?" Hahaha. Jag var även in på Rummet Rita igår och letade efter snygga textiler men det var så förbaskat dyrt. Visst, jag lägger gärna ut mycket pengar på snygga saker med bra kvalitet, men inte när jag känner mig som den fattiga studenten som jag egentligen är.

/Emma

Migränkoma

har legat i migrän hela dagen. Har spytt på grund av smärtan i huvudet. Då jävlar gör det ont! Ni som haft Migrän och inte "bara" väldigt  ont i huvudet vet att man i det läget önskar man vore död.

Vaknade upp ur min migränkoma för ungefär 2 timmar sen. Motvilligt tog jag ut Nikki på en timmes promenad. Passade på att köpa med mig en sallad och lite marabou samtidigt.

Nu ska jag lägga mig och göra så lite som möjligt med en kopp té och ett dussin rutor choklad. Hur många rutor gör dig glad ;)?



/Stina

Damn You Auto Correct!

damn you auto correct funny iphone fails and blunders

Skrattade nå hysteriskt åt dessa tabbar i natt! Antar att 02.00 på en vardag är tidpunkten då jag är som mest lättroad. Hur som helst så är detta hur kul som helst idag också men mina trosor håller sig torrare nu!

/Stina


Nu är oskulden tagen på den här bloggen

Efter en hel del krångel med sidan får även Jag skriva mina första rader...

Tänkte bara berätta om en liten rolig sak för att sedan återgå till jobbet, men det var i alla fall så att jag satt på tåget till Upplands Väsby för någon dag sedan och hade köpt en Jättemacka som jag smaskade i mig. Jag satt brevid kanske 4 st olika människor under hela resan, och när jag var vid min avstigningsstation upptäcker jag att det har legat en ganska stor bit macka i min sjal hela tiden...+ att jag hade fullt med smulor på bröstet!! Måste ha sett jääävligt roligt ut haha!!

/Emmmmma

Stina Åhlander & Emma Brink

Stina Åhlander och Emma Brink kommer från och med nu blotta sina liv på denna gemensamma blogg.
Music, träning och andra intressen som fyller vår vardag kommer ni få ta del av här. Enjoy people! ;)
Jag (stina) försov mig till skolan. Fick reda på av Emma som redan var i skolan att vi inte hade några mer lektioner under dagen än den jag redan sovit över. Jag beslöt mig för att komma till skolan i alla fall så att vi kunde ta tillfälle i akt att utnyttja skolans gym. Vi körde styrketräning och kondition i över en timme. Men i mellanåt blir det ganska flummigt och ofokuserat för oss två.
Emma kör balans. Grymt!
Jag vill inte vara sämre, så försöker imponera med lite akrobatik!
Vi var helt slut efter träningen så vi gick och återhämtade lite krafter över en Kaffe på Waynes.
Nu är vi på biblioteket och jag ska rusa till Frissan snart och få en välbehövlig klippning och Emma ska till tåget.
/Stina

RSS 2.0