Kväll kallas tiden vid solnedgången då nattens verksamhet inleds.


Gjorde lite kvällskäk nyss.
Min mage har krånglat så länge så jag tänkte testa lite olika saker nu. Borde nog dock inte ta så mycket olika saker på samma gång men det blev så idag. Kanske borde testa Mikaela E's diet ;)?



/Emma

Sista januari 2012 - UL snodde dyrbar tid.


Råkade ut för att missa tåget idag, har lust att sätta högsta chefen på UL på en buss och se om han hinner med tåget som ska vara anslutet!

Bortslösad dyrbar tid blev det.



Nya skor och nya byxor, känns som att garderoben börjar bli lite nyare och bättre i alla fall.

/Emma

30/1 Sömnig dag


Dom jobbigaste dagarna är när jag inte har kunnat somna kvällen innan. Jag brukar släcka så att jag har 8-9 timmar på mig att sova, men så ligger jag där och vrider på mig i flera timmar innan man ens får lite sömn. det gör ju så att jag blir sjujäkla trött i skolan, och det är ju helt världelöst... Hela dagen strosar jag liksom runt och vill krypa ner i ett hörn eller något och somna. När jag kommer hem efter en sömnig busstur så vill jag också bara sova, men det är som jag ska ta tag i annat :p O ni kanske vet själv hur drygt det är när man sitter och sover på bussen och är orolig att man ska missa sin hållplats. Idag hann jag inte ens vakna alla gånger innan jag somnade om igen, inom en strecka på 100 m hade jag säkert vaknat och somna om igen 4 ggr...

Här har jag ritat av Thea på estetisk verksamhet, men jag skyndade mig att göra klar den så i steg 2 där jag skulle använda rödkol och kolpenna så förstörde jag dragen. så det är inte Thea längre ;) Har även gjort en nogrannare hos farmor, much better!

Några bilder sedan jag var hos Stina sist.

Nydushad och i min nya bebislila huvtröja ska jag nu ta mig en kopp kaffe innan jag ska plugga hela kvällen.
Hoppas ni har en trevlig kväll people



/Emma

LYX!


Klockan var 22 igår anlände jag till en fest i Hedesunda. hade tänkt bada tunna så jag drog på mig bikinin och stoppade ner ett finger i vattnet och kände på värmen. när jag då samtidigt kände några grässtrån så ändrade jag mig... där hade det suttit en massa lökiga, fulla karlar och grisat ner tunnan. det syndes i morse då vattnet var svart ;)

Var in till Valbo en sväng idag på förmiddagen, var bara in i 2 affärer och fick med mig 3 påsar för en jäkligt rimlig summa pengar. rea vet ni ;) Köpte även ett par fina klackskor. Det var ganska länge sedan jag lade ut pengar på kläder så detkändes mer än ok.

Nu ligger jag i sängen i en ny, skitskön pyjamas, och blev precis servad med nybakt bröd :) det är min bror som har bakat, och det var suverät gott!!!

en fin bild

/Emma

12.01.16 Dags att göra kväller


Efter skolan så vandrade jag iväg till Stina. Där möttes jag av en gnällande Ture, samtidigt som hon drog på sig sina träningsdojjer och for iväg på träning...

Här har det ätits fiskbullar, rostade mackor med stekt ägg på, kaffe, pluggats..... Och nu är det helt enkelt riktigt dags att gå till sängs. eller, till soffa rättare sagt!

God natt!



Gå in o se mina kollaaaage:)! klicka på bilden.


/Emma

Body and Style

Har en nostalgikväll och kollade på min gammla blogg. Man hade ju dethär med kropp och stil en gång i tiden.
Känner för att ge mig den lyxen tillbaka!









Rejäl nostalgi-bildbomb!

/Stina


12.01.25

Motorcykelmässa i morgon i Göteborg! Någon som ska dit? Hade varit kul att åkt ner o bara strosa runt.


SOM jag längtar till skolan i morgon! Har bara en lektion men det betyder även att jag har en jäkla massa möjlighet till att plugga på annat också! Mrs feel good ;)
I morgon tänker jag även stanna hos Stina, blir ju kul-t.

Det rinner över

I går tog luften och orken slut. Hjärnan går att lura men inte kroppen. Blev syrentaxi till sjukan men alla värden var bra. Och det visste jag ju! Men det såg nog bra läskigt ut när jag skaka, svimma och hyperventilerade.

Jag måste ha förvrängt allt tills utrymmet i huvudet tog slut. Och mår jag bra? Ingen jävla aning!

/Stina


God natt kära vänner

Ser lite geggigt ut, men det var gott!
Blåbär med mjölk, havrekuddar, annanas, och coctail bär ;) Resulterade med en blå tunga som jag hoppas går bort så att kunderna slipper fråga om den håller på att ruttna bort.

/Emma

24/1 - 11 månader till julafton ;)

Jag borde ha korvstopp i huvudet, men det har jag bannemej inte!!! Jag hade det förra året och då hade jag bara skolan, men nu har jag körkort, skola och en utbildning att gå på några dagar i veckan. Jag känner mig mycket lättare nu än förut och det är jag tacksam för. Det är konstigt hur man kan vakna upp ibland och känna sig som en annan människa.

Ikväll ska jag ligga i sängen kl 20.30, och släcka efter max 1 timme! Älskar att sova så måste ju ge mig själv lite tid för det tänkte ja ;)

Skulle vara kul att gått klart skolan så att man fick veta hur mycket fritid man har över till att göra roliga saker! Crossen tappade jag totalt förra året, men det fanns ingen annan utväg då så det är inte mycket att grubbla över... Det blir förmodligen lite annat det här året.



/Emma

Uppsala bäst men hemma bättre

Råder ingen tvekan om att jag saknar Uppsala. Men tanken av att flytta från Gävle känns för jävligt!

Kände ingen och visste inte mer än att det fanns ett ställe som heter nian och att det byggs en stor bock här som brinner upp varje år.

Det känns lite som att man städat upp ett helvete av kaos för att sedan ha hittat just det jag letat efter. Nämligen ett liv på mina villkor. Det livet har jag hittat här. I Gävle av alla (ursäkta) skithålor.

Stina säger god natt nu! Hon ska sova i sin stora lagomsköna säng på Brynäs. bredvid en redan sovandes Mister X ;)



23/1

I morgon väntar ännu en dag på Nordea, så ska göra en smarrig matlåta att ta med. Ja för jag har ju börjat utbilda mig till 'banktjänsteman' för att kunna vara deras vikarie :)

Nu har emma fått massa livslust och får nya idéer om vad jag vill göra i framtiden. Det är bara att njuta!

Nu längtar jag till min bökiga säng, jag tror att man knappt ser mig när lilla jag ligger i den haha.

/Emma

22/1


Hemma hos stina, övergiven. Ja det är väl ganska mysigt ändå ;) och nära till skolan
Gårdagen var fin och jag var på ett sådant bra humör så kvällen blev lyckad, trots att vi kom ut ganska sent.

Köpte en kebabtallrik i morse för 30 kr, åt upp halva och lät den stå framme, och nyss åt jag upp resten. Funkar de också!


Dålig bild men man ser kanske att hårfärgen blivit en aning mörkare?:) så jäkla skönt faktiskt


/Emma

Skulle behöva en injektion energi

Ska slänga i mig något att äta och packa väskan. Om en timme ska jag röra mig mot station. Behöver energi men vet inte vart jag ska få tag i det. Någon som vet?

Ture lider det ingen nöd på iaf. Kul för han! Men han stinker kiss. Kanske ska ge honom ett snabbt bad? De har jag aldrig givit han förr.


Sober up

I går anlände Emma Brink på hagtornsgatan. Hon hade med sig öl och partysug. Vi tog tillfället i akt och gjorde oss redo för en utgång.

Vi hamnade först på Interpool och stötte på några killkompisar till oss där som slog sig ner vid vårat bord. Det blev några öl där och sedan gick vi alla till Heartan. Det var lång kö men vi hann i alla fall dansa av oss i 45 min.

Vi grabbade en taxi på hemvägen. Emma och co hoppade av först på en efterfest, men jag åkte vidare till ''Mister x''.  Deckade direkt i hans säng.

kort summering av kvällen: Bra vänner, dåligt drag, små mängder alkohol och en sliten Stina.

I dag har jag bara legat i soffan och åmat mig medans Emma har nördat sig framför datorn och Ture måsste ha kännt medlidande för mig så han har bara sovit. Skönt!

Har en plågsam mensmärta i buken så nu ska ja krypa ner i ett varmt bad.

kl 22:00 i kväll tar jag med mig Ture och åker till Uppsala.



/Stina

Är hos frisselelissan

Samtidigt som jag sitter i frisörstolen så ser jag fram emot helgen! Ska fösöka ta mig till Hedesunda idag, och i morgon tror jag att det blir barhäng och någon pils ;) m-m-MM


/Emma

Kaputt!

Ligger i sängen och väntar på att Ture ska sluta busa så att jag kan få sova!

Klev upp med mister x. Käka frulle sen gick vi direkt till affären för toapappert var slut. Hemskt att vakna och det inte finns något papper!!

Hade inga lektioner i dag så jag drog ner på stan med Sophia. Strosade runt och jag tog en kycklingwrap på waynes innan det var dags att gymma.

Efter det skyndade jag mig hem och drog till Ica med Anna. Vi köpte mat och hushålls saker för närmare 2000. Så nu ska vi gödas!

Ett trött inlägg från en helt slut Stina! God natt!


18/1 Drop the bomb


Jajjemen! Nu har jag börjat att utbilda mig till banktjänsteman på Nordea för att bli deras vikarie. Det är väldigt mycket att lära men jag tror att det kommer gå alldeles utmärkt.

Nu har jag suttit och pluggat som en tok för att försöka ligga steget före i skolan istället för steget efter. Det blev lite knas nu när jag skulle följa ett youtube-klipp för att göra en hemsida, då läraren hade länkat fel klipp och jag inte förstod något.... vilket inte längre var svårt när jag efter en timme äntligen fick rätt klipp.... Så dryyygt

I morgon slutar jag redan efter första lektionen vid 11, men tänker sitta kvar hela dagen för att plugga! Så nu vet ni vad som sker i mitt överplanerade liv



/Emma

KOLLA!!


Artisterna som (än så länge) kommer gästa Gävle i sommar på Getaway Rock Festival!
Det är bara band som Sonata och Amorphis som saknas.... det kommer! ;) Listan blir bara längre....

/Emma

17/1 En lång, ovanlig, rolig, dryg dag

Lite stämning:

Ska jag släppa bomben? Njääää vi tar det sen! ;)

Istället så kan jag berätta att halkbanan är färdig för min del, så nu är det bara att tuta och köra till sista veckan utan körkort i februari! kan möjligtvis bli i början på mars också men det skadar inte ;)
Innan jag somnar vill jag gratulera min mamma på födelsedagen! Grattis Grattis!

/Emma

Autopilot

Ture sover, busar, kissar, bajsar och äter. I den ordningen! Kroppen går på autopolit just nu för jag är helt slut! Tror inte att det är så stor skillnad på att ha en bäbis och en hundvalp...

Efter esteten i skolan hängde jag lite på skolans kafeteria som några ambitiösa elever har satt ihop. Sen gick jag till stan och köpte lite saker. Bl.a. Flistyg som jag ska sy ihop täcken till Ture av.

Snart kommer Viktor hit och vi ska öva på låtarna till alla hjärtans dag koncerten.



/Stina


15/1 Lycka

Min mor ska firas idag. Ja hon fyller egentligen på tisdag men det passar helt enkelt inte då :)
I veckan ska jag börja en utbildning som kommer att vara i 3-4 veckor, göra risk 2:an, frissera mig och gratulera mor på hennes riktiga födelsedag. Det låter som en väldans bra vecka i mina öron!
Ska försöka ta mig till Stina och hennes nya vovve Ture som jag inte har träffat ännu. mys!


Jag har en del framtidsplaner! eller ja, det vet ni att jag alltid har haft men nu känns det som att framtiden kommer mycket fortare!
Den ena är i alla fall att jag ska börja träna som tusingen när skolan har slutat.. Det saknar jag såååå mycket och det behövs egentligen nu, men träning får inte plats i mitt schema som det ser ut nu. Känns som att mina intressen ligger på is och så ska det ju inte vara.. Men det betyder ju bara att jag kommer bli lyckligare när jag kan återuppta den :)
Det andra är musiken och sången. Det är jag lite mer ivrig för eftersom jag kan hålla på med det hemma, men det går inte som det ska just nu.

Motorcross har alltid varit en stor det av mitt liv. Men en egen fick jag inte färrän för 4-5 år sedan bara.

Eller varför inte bara gymma? :) Hur skönt är det inte när man tar ut sig tills man känner att hela kroppen dunkar, och man gång efter gång känner att man blir starkare?
Det kommer....
/Emma

Hej...Robert här!


Gjorde precis popcorn till mig och Emma som vi sitter och äter på till Tidresenärens hustru.

Idag var det klubbmästerskap i tennis på GTK. Jag deltog i tre matcher med pappa, och vi vann bara en av dem. är väl ganska nöjd ändå. Så det är skönt att slappa med syrran nu!



/Robert

Inte en vanlig dag

Nej idag är det inte en vanlig dag. Det är den första dagen med Ture i sitt hem. Han är en riktigt tuff och trygg kille. Han busar och sover om vart annat. Mat och toabesök verkar han inte ha tid med. Men jag tvingar honom till det! Små bebisar måste äta för att växa, för nu är han mindre än en kattunge. I går kväll la han sin första kringa. Den la han i samma veva som han skutta till mig. Han är en fartskitare med andra ord.

Resan igår var långt ifrån smärtfri! Innan Mamma skulle hämta upp mig med bilen hemma i Uppsala så fick hon ett telefonsamtal från Mormor. Morfar hade blivit sämmre och vi visste inte om han skulle klara natten.

Hon som sålde Ture skulle åka färga från Gottland till Nynäshamn och den hade hon redan hoppat på när vi fick beskedet om Morfar.

Så vi åkte till ålderdomshemmet där han ligger och hälsade på innan vi åkte och hoppades på det bästa!

Vädret igår var inte heller till vår fördel. Halt och blåsigt! Men vi kom tillslust fram och jag som redan var kär i Ture efter bilderna jag fått, blev nu totalförälska!

Han Tyrde sig till mig direkt och han verkar må hur bra som helst!

Som sagt. Han är inte så stor!



Nu är Viktor och Janina påväg hit för att hälsa på vovven och dricka en kopp kaffe.

Adios amigos!

/Stina

Kvinnor och män! Här kommer ett tips från coachen ;)


En fit brud vid namn Mikaela, som är min crosstränare när jag väl är igång, har en hemsida där hon ger massor av bra tips om hälsa, kost och träning! Det är bara att klicka på länken här nedan så kommer du dit:

Fysisk.blogg.se


Fysisk.blogg.se

/Emma

13/1 inte en otursdag


Det känns som att Emma har koll på läget nu ;)
Hjälpen som jag fick av Jensan igår gav resultat, så matematiken går hur bra som helst nu och mattelarren gick igenom alla avsnitt i matte B och det var inge svårt alls. Nu blir det så att jag kollar i facit flera ggr för att jag inte kan tro att jag har gjort rätt. Men det är så det ligger till, hjärnan börjar öppna upp sig såhär 5 månader innan studenten...

Jag ser fram emot en relativt lugn helg, men man ska inte säga så för då blir det tvärtom. Jag tar det som det kommer helt enkelt!

Nu blir det körning hem till familjen! Snart dags för körkort, sååååååå lättad för det


/Emma

Fredag den 13e

Fick en underbar start på dagen. Vaknar av att ''Mister X'' väcker mig med en kopp riktigt rivit kaffe. Så går jag in till köket då har han diskat allt och jag gör ordning en stor frukost med rostmackor,  yoghurt och banan.

Nu sitter jag på tåget till Uppsala. För idag är det dags att hämta hem Ture!!
Kommer bli en lång bilresa. Förrst till Sthlm och hämta upp pappa på jobbet och sedan åker vi till Nynäshamn där jag ska ta emit lilla livet kl 19.00. Efter det åker jag antingen bil hela vägen till Gävle, eller blir avsläppt på Station för att sedan ta tåget hem till Gävle. Villket som spelar ingen roll, det viktigaste är att jag får ha Ture i min famn.

Sen är det ju Fredag den trettonde. Varav därför jag gav hunden namnet Ture. Tur-e Fattar ni? Jag och min sysster ska alltid göra tvärtom alla andra så denna dag är för oss en turdag istället för otursdag.




/Stina


I'm going thru chances

''Mister X'' och jag har precis klämt i oss tomatsoppa med creme fraish och vitlöksbröd. Mumms! 

Nu borrar han för fullt i sovrummet för det ska sättas upp en 32 tummare på väggen framför sängen. Karlar duger ju till nåt iaf! ;)

Själv sitter jag i köket och har precis öppnat laptoppen för första gången i dag. Så passar på att uppdatera er om mitt lilla liv. 

 Hade inga lektioner idag så jag sov alldeles för länge. Till tre! :S

Jag har gjort om lite i lägenheten. Eller snarare köppt till saker.

Vardagsrummet: Har fixat mer än det ni får se men lite måste man ju lämna åt fantasin.




Köket: Nya gardiner, tavlor och stolskuddar.






Sovrummet: Snart kommer TV:en upp




Tyvärr så tog jag ganska kassa bilder. Man ser tex inte texterna på tavlorna.

Nu ska det bli kaffe och lite gitarrspelande. Kingeling!


12/1 2012

Det blev ändrade planer angående Florens i mars. Åker till Barcelona istället med ett trevligt gäng killar :) Så nu ser jag fram emot resan lite mer.

Och nu: pluggar pluggar pluggar, fast ska gå och äta, såg att det var kycklingmmmmm. Sedan bär det av till Jens som ska hjälp mig med matten.


/Emma

Gör det lätt för dig själv

Dagens snackis med min väninna har varit. Varför göra det så svårt för sig själv?

Alla har vi problem. Det går inte att jämföra om mina är större än dina, eftersom allt påverkar oss olika.
Det viktigaste är att man inte gräver ner sig i sina problem och eltar dem. Oftast är det en själv som hindrar dig från att få det löst. Går det inte att lösa för stunden? Då är det så enkelt att du tar tag i det du kan göra NU! Istället för att elta dina andra problem och inte får något gjort.
Ni har säkert hört detta flera gånger förut. Men en del personer behöver få höra det mer än en gång för att verkligen förstå! Slutpredikat!

Vad har Stina gjort idag?

Som sagt ingen skola. Fick höra av Viktor att vi ska uppträda på alla hjärtans dag i Sjömanskyrkan. Kul va!?

Jag har också köpt lite saker till Ture så att han ska trivas när han kommer. Inte långt kvar nu!

Fillt och kudde till hundkorgen, leksak, tuggben, tandborstar och tandkräm.



Nu ska jag och Anna kolla på Good Will Hunting. Arrivederci!



/Stina


Inga lektioner

Typiskt Thorén hade en lektion idag som så klart var inställd på grund av att den andra halvan av klassen har APU. Varför ska det gå ut över dom andra i klassen? Jag ska väl inte klaga jag är ju ledig. Men blir i alla fall frustrerad.

Är rastlös nu och tänker fylla dagen med massvis av aktiviteter!


En läskigare onsdag

Ja som Emma nyss krev så har vi kollat på The Ward nyss. Första gången jag skrek som en tjej till en film. Iaf en gång... Äntligen gav en film valuta för kategorin ''skräck''.

Vi har ny design också. Helt okej va? Iaf för två relativt oteckniska tjejer.

På tal om det! På fredag hämtar jag Ture i nynäshamn! Hans mamma är en Yorksheer terrier och pappan Chihuahua. Ture var minst och lugnast i flocken. Och som det ser ut nu kommer han bli mest lik sin pappa.

Ture 



Men aldrig kommer jag glömma min ängel!



/Stina

Skriker oss hesa till en skräckfilm

Nyss satt vi i stinas soffa och såg The Ward. En fin rulle som är jäkligt läskig, eller så var det bara stämningen....

Lagade det gamla vanliga när jag kom hit, lax med wokade grönsaker. Det smakade vääl i munnen!


Här är en fin barnvisa!


/Emma

9/1 Godagens!

Första dagen i skolan nu efter den "långa" ledigheten har jag sett fram emot, att komma tillbaka in i verkligheten igen och jobba på. Men idag har jag varit pytontrött hela dagen och inte ens orkat prata. Det är inte så jäkla smart att försöka göra så mycket tok som möjligt under 2 veckors ledighet, för att sedan tro att man orkar komma tillbaka i de vanliga rutinerna igen. Önskar att jag hade laddat batterierna lite mer nu när jag hade tid för det.

Cissis 20 års fest var i lördags. Smörgåstårta och lite dans där på slutet var bara kul, och jag träffade människor som jag inte mött på evigheter.

En tråkig nyhet är att studion har valt att gå ifrån mig. Skivan till programmet har blivit repad, så alla installationer som behövdes göra då jag ominstallerade datorn, fungerade inte... Så nu är jag lite i jakt efter nytt. Men prioriterar i alla fall skolan och körkortet framför det tråkigt nog.


/Emma

Lirar på en Ibanes

Har haft tre underbara dagar i uppsala med V. Vi har hunnit med att vandra runt i stan, fikat, bowlat med pappa, kollat film, spelat mycket musik med mera...

Ända sen jag kom hem i går kväll (eftersom det nu är lördag natt.) Har jag suttit och spelat på min Ibanes som jag fick i Julklapp. Trodde aldrig att jag skulle lära mig att spela gitarr så fort. Mina fingrar har spelat i timmar och jag är hård på fingertopparna och börjar ana blåsor. Fick offra mina naglar också som jag lyckats fått väldigt fina och långa för första gången i mitt liv. Men det är det värt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på det nya avsnittet av Vampire Diaries innan jag ska sova.



/Stina


När jag inte kan sova, Skriver jag.

As I’m walking I see my feet leave a mark in the snow.

For each step I’m leaving my past on the rode called life.

Not thinking about witch way I will go.

But I know, as I walk I’ll grow.

 

As I’m walking I see others choose different directions.

Leaving their marks for where they’ve just been seen.

Not thinking about how their treating people their meeting.

Causing them inner bleeding.


You can walk with me and hold my hand.

Carry me when my legs give a hold.

You can rest your head to my shoulder.

I’ll catch you if you slip and fall.


But don’t decide my road and confuse my soul.

Cause on the finish line I’ll die alone.



/Stina


2012

Är det bara jag som tycker att det är skönt när nyår är över?

All hets om vad man ska ha på sig, vad man ska göra och vart.

Jag köpte ingen ny klänning och bestämde mig i sissta minuten för att följa med Anna och hennes pappa till Korpen. (En idrottsanläggning.)Det är jag glad för!

Vi kom dit vid fem på kvällen, då vi först spelade rundpingis och badminton. Samt drack öl! (Bra kombo.)

Innan maten duschade vi och gjorde oss fina i omklädningsrummen. För att sedan eskorteras till en annan sal där dom hade dukat upp maten på långbord. Detta var altså en tillställning för 40-50 plussare och vi var ca 25 pers. Vi hade altså inga förväntningar på kvällen!

Men efter lite alkohol klev jag upp på scenen och aggerade DJ. Jäklar vilken fart det blev på gammlingarna då!
Anna och jag drog upp alla på dansgolvet och dirrigerade dansstegen från scenen. Vi dansade i ett par timmar och sedan blev klockan tolv. Alla sprang ut och kollade på fyrverkerier och kramade om varandra. Efter lite mer dansande tog jag och Anna en taxi hem.

Många kan nog finna mitt nyår extremt tråkigt. Men jag hade verkligen jätte kul! Och alla uppskattade att vi unga var med. Jag slapp bakfylla och ångest på köpet!

Det känns i hela kroppen att det är ett nytt år. 2011 var väldigt omtumlande och dramatiskt. Men min mage säger mig att det nya året är ett år då jag kommer må bra!

För att avrunda så hoppas jag att ni alla hade ett bra nyår och slapp allt för mycket bakslag dagen efter. Och jag önskar er alla ett gott jävla nytt år!

Jag kan bar bjuda på två bilder från kvällen. För mer än så tog vi inte.
Ganska hemska i mitt tycke..




/Stina

Nytt år

Åkte upp till stugan i onsdags, det var helt suveränt. Allt är färdigbyggt nu och vi bastade varje dag. Åkte skidor i vemdalen på fredagen och sedan övergav jag det sällskapet för ett annat över nyår.


/Emma

RSS 2.0